Μια αποκλειστική ενημέρωση της επικαιρότητας

akpappas@gmail.com

Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Οργιάζει η προπαγάνδα
των σλαβομακεδόνων
στη μακρινή Αυστραλία

Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου
http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com

Το βιολί τους αυτοί. Και πού καλύτερα, από την Αυστραλία όπου το έδαφος ανέκαθεν ήταν πιο πρόσφορο με τα εκεί πολιτικά κόμματα, τα οποία σε τελική ανάλυση ενδιαφέρονται μόνο για τις ψήφους των μεταναστών. Η έγκυρη ομογενειακή εφημερίδα της Μελβούρνης «Νέος Κόσμος» αποκαλύπτει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες …ακτιβιστές από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία θα θέσουν στους Αυστραλούς επισήμους και τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης θέμα «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα και ανθρωπίνων δικαιωμάτων των «Μακεδόνων» της Ελλάδας.

Έτσι ακριβώς όπως το διαβάζετε. Η καλή εφημερίδα αναφέρει και τα ονόματά τους. Πρόκειται για τους Νάτσε Παρίση και Δημήτρη Ιωάννου από το «Ουράνιο Τόξο» της Ελλάδας, και τον Στόϊκο Τστόκοβ από την οργάνωση «Όμο-΄Ολιντεν-Πιρίν» της Βουλγαρίας. Οι κύριοι πάνε στους αντίποδες φιλοξενούμενοι της αυτοαποκαλούμενης «Αυστραλο-Μακεδονικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», με την βοήθεια της οποίας προγραμματίζουν την οργάνωση συνεδρίου για τα…ανθρώπινα δικαιώματα των σκοπιανών της Αυστραλίας.

Για την νέα προπαγανδιστική εκστρατεία των σλαβομακεδόνων στην Αυστραλία, με όπλο αυτή τη φορά την πρόσφατη έκθεση της Γκέι ΜακΝτούγκαλ (της κυρίας του ΟΗΕ με την έρευνά της περί μειονοτήτων), μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο
http://www.neoskosmos.com.au/090330/nk/omogeneia/omogeneia_03.shtml

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου