Μια αποκλειστική ενημέρωση της επικαιρότητας

akpappas@gmail.com

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Μήπως δεν είναι Πρωταπριλιάτικο;

Απ΄ ευθείας τηλεφωνική σύνδεση
Καραμανλή με Μπαράκ Ομπάμα;


Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου
http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com


Μέρα που ΄ναι, θα μπορούσε να ΄ναι πρωταπριλιάτικο ψέμα ή φάρσα. Όμως, το δημοσιογραφικό ένστικτο κάτι μου λέει πως θα μπορούσε να είναι και αλήθεια. Επειδή δεν έχω πρόσβαση στο πρωθυπουργικό γραφείο της Ηρώδου Αττικού (αλλά και ούτε θέλω να έχω), εγώ θα σας δώσω τα αποκλειστικά μου στοιχεία και ας σηκώσει το τηλέφωνο ένας από τους λεγόμενους πολιτικούς συντάκτες. Λοιπόν:

-Είναι αλήθεια ότι προγραμματίζεται στο άμεσο μέλλον (ή και ημέρες) η εγκατάσταση μιας απ΄ ευθείας μυστικής τηλεφωνικής γραμμής που θα συνδέει το Μαξίμου με τον Λευκό Οίκο; Για το σκοπό αυτό βρίσκεται στην Ευρώπη ομάδα ειδικών στις επικοινωνίες του είδους αυτού, η οποία έχει σταλεί από τον Λευκό Οίκο και ήδη μόλις χτες έκανε παρόμοια εγκατάσταση (για την ακρίβεια επανενεργοποίησε) την απ΄ ευθείας τηλεφωνική επικοινωνία με το πρωθυπουργικό γραφείο γειτονικής (και μεσογειακής) χώρας, λίγο πριν ο Ομπάμα συναντηθεί με τον ίδιο τον πρωθυπουργό της την προσεχή Κυριακή.

Για να δείτε ότι δεν είναι Πρωταπριλιάτικο, αν και μπορούσα να το γράψω αύριο ή μεθαύριο, σας δίνω κι άλλα στοιχεία: Το σύστημα της τηλεφωνικής εγκατάστασης λέγεται Secrafonica, που σημαίνει ότι κανένας μα κανένας δεν μπορεί να βάλει βύσμα ή άλλο μηχανισμό για να μπει στη γραμμή ή να μαγνητοφωνήσει. Επί πλέον, η φωνή των συνομιλητών ( π.χ., αν ο Μπαράκ λέει Hi Con, I missed you) μετατρέπεται αυτόματα σε αριθμούς ή κρυπτογραφικά-κωδικά στοιχεία.

Κύριοι συνάδελφοι, καλό ρεπορτάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου