Μια αποκλειστική ενημέρωση της επικαιρότητας

akpappas@gmail.com

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009

Η στήριξή μας δυναμώνει την πάλη του
για την δημιουργία κοινωνικού κράτους


*Είναι ο συνάδελφός μας Γιώργος Καστρινάκης


Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου
http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com


Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Νεφροπαθών, συνάδελφός μας δημοσιογράφος Γιώργος Καστρινάκης, ζητά την στήριξή μας την Κυριακή των εκλογών. Είναι και πάλι υποψήφιος βουλευτής, στην Β΄ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ.


Μετά από 35 χρόνια στη μαχόμενη δημοσιογραφία, 25χρονη πορεία στο αναπηρικό κίνημα για ανακούφιση των νεφροπαθών, όπως και 20ετή συμμετοχή στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση, φιλοδοξεί να αξιοποιήσει την εμπειρία αυτή σε θέματα που μας καίνε (ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα που έχουν κατακτηθεί με αγώνες και μόχθο πολλών δεκαετιών).


Εμείς οι παλιοί τον ξέρουμε και τον τιμούμε. Ας κάνουν το ίδιο και οι νέοι συνάδελφοι. Το γεγονός ότι 24 χρόνια υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση, αποτελεί ένδειξη της ευαισθησίας του στην ατέλειωτη πάλη για την δημιουργία κοινωνικού κράτους.


Αγαπητέ και καλέ συνάδελφε Γιώργο,
Πήρα το γράμμα σου στη ξενιτιά. Να είσαι βέβαιος ότι η εκ μέρους μου στήριξή σου είναι δεδομένη. Θα κάνω ό,τι μπορώ ανάμεσα σε φίλους, συγγενείς, γνωστούς και φυσικά συναδέλφους. Εγώ – το ίδιο και δεκάδες άλλες χιλιάδες συμπατριωτών μας που θα βρίσκονται για πολλούς και διαφορετικούς λόγους έξω από τα εθνικά μας σύνορα την Κυριακή 4 Οκτωβρίου - δυστυχώς δεν έχω το δικαίωμα να ψηφίσω.
Η Ελλάδα συνεχίζει να δείχνει πλήρη έλλειψη σεβασμού στον πολίτη της. Δεν είναι μια από τις τόσες και τόσες υποσχέσεις που ποτέ δεν εκπληρώνονται στον γενέθλιο τόπο μας. Είναι η κορυφαία άσκηση του δημοκρατικού δικαιώματός μας. Η πατρίδα μας εξακολουθεί να μας το στερεί. Μέχρι πότε;
Από καρδιάς, σου εύχομαι καλή επιτυχία και δύναμη στον αγνό και δύσκολο αγώνα σου.
Με πατριωτικούς και συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Ανδρέας Παπαγεωργόπουλος,
μέλος της ΕΣΗΕΑ

1 σχόλιο:

  1. Αφού καταρχήν ευχηθώ κι εγώ στον κ. Καστρινάκη καλή επιτυχία, αν και δεν ψηφίζω το κόμμα του, αλλά τυχαίνει να τον γνωρίζω προσωπικά, να σταθώ στην τελευταία αναφορά σας για το δικαίωμα ψήφου που σας στερείται.
    Γράφετε "Η Ελλάδα συνεχίζει να δείχνει πλήρη έλλειψη σεβασμού στον πολίτη της", ενώ ξέρετε ότι αυτό είναι αναληθές. Δεν σας φταίει η Ελλάδα κ. Παπαγεωργόπουλε. Δεν σας στερεί η πατρίδα αυτό το δικαίωμα. Το ΠΑΣΟΚ σας το στέρησε, που δεν ψήφισε τον Νόμο που έφερε η Κυβέρνηση προς ψήφιση.
    Μην ρίχνετε λοιπόν "μελάνι" για να καλύψετε όμως το ποιός πραγματικά δεν θέλει να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή