Μια αποκλειστική ενημέρωση της επικαιρότητας

akpappas@gmail.com

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010



Τα 70ντάχρονα του πρώην δικού μας

*Μια εντυπωσιακή μάζωξη στο ...παλάτι του πρωτότοκου Παύλου

Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου
http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com

Η μάζωξη την περασμένη Τετάρτη ήταν αρκετά εντυπωσιακή. Βασίλισσες, πρώην εστεμμένοι, πρίγκιπες, πριγκίπισσες, μοναρχικοί, αυλικοί και θαυμαστές όλων αυτών. Η ευρωπαϊκή μοναρχία σε όλο της το μεγαλείο! Για να γιορτάσει τα 70ντάχρονα γενέθλια του πρώην δικού μας, του Κωνσταντίνου. 'Ολα τα ψηλά καπέλα στην πολυτελέστατη κατοικία του Παύλου, του πρωτότοκου γιου του έχοντος τα γενέθλια, που όπως γνωρίζετε είναι παντρεμένος με την Marie Chantal Miller και ζουν τρισευτυχισμένοι σε μια καθ' όλα αριστοκρατική συνοικία της βρετανικής πρωτεύουσας.

Τα κουτσομπολίστικα προγράμματα των ισπανικών τηλεοπτικών σταθμών μόλις και άρχισαν να κάνουν αναφορές στον εορτασμό των γενεθλίων του Κωνσταντίνου, μια και δεν έχουν περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι στιγμής, με την κάθε άλλο παρά μοναρχική εφημερίδα “El Pais” να δημοσιεύει στην ηλεκτρονική της έκδοση την φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω Το θέμα ήταν είδηση, αφού η μεγαλύτερη αδελφή του Σοφία (κι αυτή στη φωτό) είναι και βασίλισσα της Ισπανίας. Στο πάρτι μάλλον ήταν και η άλλη αδελφή του, η Ειρήνη.

Η Σοφία συνοδευόταν από τον γιο της και διάδοχο του ισπανικού θρόνου, τον Felipe, που είχε αφήσει πίσω στην Ιβηρική χερσόνησο την σύζυγό του, πριγκίπισσα Λετίσια (πρώην συνάδελφό μας). Μεγάλος απών και ο βασιλιάς της Ισπανίας, ο Χουάν Κάρλος, ίσως γιατί πρόσφατα χειρουργήθηκε και έπρεπε να μην ταλαιπωρηθεί. Βέβαια, δεν μπορούσε να μην είναι εκεί η βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας και όλων των χωρών της Κοινοπολιτείας, η Ελισάβετ, η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας (συγγένεια γαρ) κι άλλοι νυν και πρώην, τα ονόματα των οποίων δεν ενδιαφέρουν (Από το ελληνικό City του Λονδίνου και την Αθήνα, ποιοί ήταν καλεσμένοι;)

*Η Σοφία θα είναι παρούσα και σε μια άλλη μάζωξη αυτό το Σαββατοκύριακο. Της γνωστής μας Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, όπου ο ...ετήσιος σχεδιασμός για τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν αργότερα... άρχισε χτες στο πολυτελές ξενοδοχείο Dolce στην περιοχή Sitges της Καταλονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου