Μια αποκλειστική ενημέρωση της επικαιρότητας

akpappas@gmail.com

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Τρίτη πρωί, 7 Απριλίου,
για μισή ώρα, η συνάντηση
Ομπάμα-Βαρθολομαίου
-Με πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας

Αποκλειστικό: Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου

http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com

Την Τρίτη το πρωί, 7 Απριλίου, και για περίπου μισή ώρα, στην έδρα του Πατριαρχείου στην Κωνσταντινούπολη, ο πρόεδρος των Η.Π.Α., Μπαράκ Ομπάμα, θα γίνει δεκτός από την Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα, τον Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικό Πατριάρχη κύριο κύριο Βαρθολομαίο (όπως βλέπετε, από πρωτόκολλο πάμε καλά).

Η επίσκεψη του νέου πλανητάρχη Ομπάμα στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, θα γίνει με αφορμή την παρουσία του πρώτου στην δεύτερη διάσκεψη για την Συμμαχία των Πολιτισμών, που θα πραγματοποιηθεί στην κάποτε βασιλεύουσα την ίδια ημέρα και στην οποία θα συμμετάσχουν οι πρωθυπουργοί της Τουρκίας, Ισπανίας και κάπου 100 αξιωματούχοι άλλων κρατών, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα με την υπουργό Εξωτερικών.

Οι προετοιμασίες για την ημίωρη συνάντηση στην έδρα του Πατριαρχείου έχουν αρχίσει ήδη, με τα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας να επισκιάζουν και αυτό ακόμα το περιεχόμενο της συνομιλίας των δύο ηγετών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, εντύπωση θα προκαλέσει το δώρο που θα προσφέρει ο Βαρθολομαίος στον Ομπάμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου