Μια αποκλειστική ενημέρωση της επικαιρότητας

akpappas@gmail.com

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2009

Νέος πρόεδρος ραδιοτηλεόρασης
πρώην υπουργός ηλικίας 81 ετών


*Με προχθεσινή συμφωνία πρωθυπουργού
και αρχηγού αξιωματικής αντιπολίτευσης

Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου
http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com

Ο κύβος ερρίφθη. Ο νέος πρόεδρος της κρατικής ραδιοτηλεόρασης είναι ηλικίας 81 ετών, δεν σκαμπάζει ντιπ από ράδιο και τηλεόραση, αλλά είναι της απόλυτης εμπιστοσύνης τόσο του πρωθυπουργού όσο και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το νέο αφεντικό της κρατικής ενημέρωσης ομολογεί απερίφραστα: “Δεν γνωρίζω τίποτα από τηλεόραση, αλλά θα κάνω ό,τι μου περνά από το χέρι για να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα”. ΄Εχει, κατά γενική ομολογία όπως δείχνουν τα πράγματα, οργανωτικές ικανότητες σε διάφορους τομείς της δημόσιας διοίκησης, μια και διετέλεσε υπουργός Βιομηχανίας, Υγείας και ΄Αμυνας σε κεντροδεξιές κυβερνήσεις, κάτω από δύσκολες και ιστορικές συνθήκες.

Όσοι γνωρίζουν την σταδιοδρομία του, βεβαιώνουν ότι για τα νέα του καθήκοντα έχει δύο πολύτιμα εφόδια: Θα εφαρμόσει πλήρη αντικειμενικότητα και ουδετερότητα στο τιμόνι των κρατικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, με άλλα λόγια μια πολιτική αντάξια αυτού του δημόσιου αγαθού για όλους, ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης. Πριν αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του την προσεχή εβδομάδα, θα πρέπει πρώτα τυπικά να ψηφιστεί η επιλογή του από τα δύο τρίτα της Βουλής σαν συμβούλου στην διοίκηση αυτού του κρατικού φορέα και αμέσως μετά να γίνει η ανάδειξή του στη θέση του προέδρου. Η συναινετικότητα, η εντιμότητα και η ανεξαρτησία του συμπληρώνουν τις επί πλέον εγγυήσεις για την ανάληψη της περιζήτητης θέσης.

Για να μη σας μουρλάνω κι άλλο, αυτά γίνονται από προχθές σε μια χώρα με πολλά κοινά χαρακτηριστικά (κατοχή εισβολέων, δικτατορία, εμφύλιο πόλεμο, βάλτε πρόσφατα οικονομική κατρακύλα, ανεργία στα ύψη, δημόσια διαφθορά σε όλες τις βαθμίδες της διοίκησης και πάει λέγοντας το πράμα) με την δικιά μας Ελλάδα. Βρίσκεται στην αντίθετη όχθη της Μεσογείου, στην Ιβηρική χερσόνησο, αλλά δεν είναι η Πορτογαλία, είναι συνεπώς η Ισπανία. Η σοσιαλιστική κυβέρνηση του Θαπατέρο, αφού “τα 'σπασε” με τον νυν πρόεδρο της RTVE και τον ανάγκασε σε παραίτηση (στα μισά της θητείας του), λίγο πριν σταματήσουν ολοσχερώς από την νέα χρονιά οι διαφημίσεις στα κρατικά ραδιοτηλεοπτικά media, αποφάσισε να δώσει την σκυτάλη σε έναν υπερ-ογδοντάχρονο. Με προφίλ λιγότερο πολεμικό στην πολιτική αρένα, αλλά με περισσότερη θεσμική εμπειρία. Μια θέση για μόνο τρία χρόνια (αν βέβαια αντέξει βιολογικά ο σενιόρ Αλμπέρτο ΄Ολιαρτ).

Την ίδια στιγμή, στην άλλη άκρη της Μεσογείου (και της ομώνυμης λεωφόρου), εκεί στο ευαγές ίδρυμα της Αγίας Παρασκευής, ετοιμάζεται το χρονοδιάγραμμα για την προκήρυξη της αντίστοιχης θέσης του δικού μας αφεντικού της ΕΡΤ Α.Ε., με τον ήδη παραιτηθέντα πρόεδρο να μένει μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, όπως λένε. Μέχρι τότε, θα έχει έρθει ο Θαπατέρο στην Αθήνα και δεν αποκλείεται να δώσει τα φώτα του στον σύντροφο ομόλογό του Γιώργο Παπανδρέου, μια και ο τελευταίος τυγχάνει να ΄ναι και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Μεγαλεία, σας λέω!

2 σχόλια:

 1. ελα ρε ο μιχαλης ειναι ο θειος του γιωργου απο την κοζανη. τι λωζανη τι κοζανη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ;
  Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι απο τα πλέον αποκαλυπτικά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.Σε αυτό μιλά η πρώην Υπουργός Υγείας(αναγνώστες μας είπαν οτι η κ. Rauni Kilde δεν ήταν Υπουργός Υγείας της Φινλανδίας αλλά "Chief medical Officer".Το ερευνήσαμε και είδαμε του λόγου το αληθές.Η θέση όμως αυτή σε μια κυβέρνηση είναι στην πραγματικότητα πιο σημαντική απο αυτή του Υπουργού Υγείας μιας και ο Υπουργός δεν έχει τις περισσότερες φορές γνώση του τι υπογράφει αλλά συμβούλους που του λένε τι να υπογράψει.Η κ.Rauni Kilde λοιπόν είχε αυτήν ακριβώς τη θέση του συμβούλου του Υπουργείου.Γνώριζε δηλαδή πολύ περισσότερα απο τον Υπουργό) της Φινλανδίας(είμαστε βέβαιοι οτι αυτά που λέει στο βίντεο δεν θα τα έλεγε αν ήταν Υπουργός).
  Προσθέσαμε ελληνικούς υπότιτλους στο βίντεο ώστε να μπορέσουν να το δούν όλοι οι Ελληνες.

  Στη Georgia των ΗΠΑ υπάρχει ένα μεγαλιθικό μνημείο το οποίο το ανέρτησαν πιθανότατα οι Ιλουμινάτι και στο οποίο αναφέρετε σαν πρώτη εντολή-σκοπός η μείωση του πληθυσμού της Γης στα 500.000.000.

  Κάποιοι λοιπόν σχεδιάζουν κυριολεκτικά να εξολοθρεύσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους.
  Απο τα λόγια της πρώην Υπουργού της Φινλανδίας βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα,οτι γνωρίζει μετα βεβαιότητας ποιοί κυβερνούν το κόσμο και τις διασυνδέσεις τους με τις φαρμακοβιομηχανίες.

  Πρέπει να προσθέσουμε εδω οτι πριν απο μερικά χρόνια ψηφίστηκε στις ΗΠΑ νομοσχέδιο το οποίο απαγορεύει στους ανεξάρτητους ερευνητές,να ερευνούν το περιεχόμενο και τη σύνθεση των εμβολίων.
  Οπως καταλαβαίνετε αυτά που γνωρίζει η πρώην Υπουργός Υγείας της Φινλανδίας τα γνωρίζει κάθε υπουργός και πρωθυπουργός της Γης.Οσο όμως είναι μέσα στην Κυβέρνηση τα αποκρύπτουν απο το λαό.

  Εχετε διερωτηθεί ποτέ ποιοί πληροφορούν τους Πρωθυπουργούς και τους υπουργούς για όλο αυτό το παρασκήνιο;Μήπως είναι καιρός να ασχοληθούμε λίγο με τους συμβούλους των Υπουργών και των Πρωθυπουργών και να εξετάσουμε τον ύποπτο ρόλο τους;

  Θυμάμαι οταν έπεσε η κυβέρνηση του κ. Σημίτη αρκετοί σύμβουλοί του πέρασαν "αυτόματα" σαν σύμβουλοι της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή σε διάφορα υπουργεία και είναι βεβαίο οτι κάποιοι απο αυτούς θα πέρασαν και στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

  Είναι επίσης βέβαιο οτι οι Υπουργοί είναι εντελώς άσχετοι με το αντικείμενο που αναλαμβάνουν,οπότε την διοίκηση των Υπουργείων την κάνουν οι σύμβουλοι,οι οποίοι ούτε εκλέγονται,ουτε λογοδοτούν.Οπότε αντιλαμβάνεσθε οτι δεν ζούμε σε Δημοκρατία.Είναι σίγουρο οτι αυτό που ζούμε είναι κάτι μεταξύ ολιγαρχίας και κρυπτο-φασιστικού καθεστώτος.

  Είναι τραγικό να σκέφτεσαι το τι γνωρίζουν οι πολιτικοί μας και το αποκρύπτουν.Η πλειονότητα των οποίων είναι αξιολύπητες τραγικές και δειλές φιγούρες που δεν τολμούν να πούν την αλήθεια ακόμη όταν παραιτηθούν,όπως τόλμησε η κυρία Rauni Kilde.
  Το πρόβλημα είναι οτι αν το έλεγε ως Υπουργός θα την άκουγαν εκατομμύρια.Τώρα που το είπε ενω έχει φύγει απο Υπουργός θα το δούν πολλοί λιγότεροι.
  Για το λόγο αυτό στείλτε το βίντεο σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε.

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ lINK
  http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2009/11/blog-post_13.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή