Μια αποκλειστική ενημέρωση της επικαιρότητας

akpappas@gmail.com

Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

Δεν υπάρχει τελική συμφωνία

για την πώληση του “ Καρφιού”

Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου,
http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει συμφωνία, ώστε να είναι επικείμενη η ανακοίνωσή της, για την πώληση του “αγαπημένου δημοσιογραφικού παιδιού” του αείμνηστου Νίκου Κακαουνάκη. Η εβδομαδιαία επιτυχημένη εφημερίδα του “Στο Καρφί”, είναι βέβαιο ότι θα πουληθεί, όπως σας ενημέρωσα από εδώ τον περασμένο Ιανουάριο. Οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες επιβεβαιώνουν αυτό ακριβώς.

Τα περί εφοπλιστή, με μετοχές και σ΄ άλλα ΜΜΕ, είναι απλώς ...διαδόσεις. Οι ενδιαφερόμενοι, μεταξύ αυτών και ο εφοπλιστής, είναι περισσότεροι. Όλοι τους είναι στο στάδιο της διαπραγμάτευσης με την οικογένεια του αξέχαστου Νικόλα, μια και όπως σας είπα η απόφαση για την πώληση είναι ειλημμένη. 'Αλλωστε, και ο ίδιος ο Κακαούνης ήθελε να την πουλήσει, ίσως γιατί έβλεπε ότι δεν του το επέτρεπαν οι δυνάμεις. Και είχε αρχίσει τις συζητήσεις.

Αυτό που επιβεβαιώνεται, χωρίς να το αμφισβητεί κανένας, είναι ότι η εφημερίδα “Στο Καρφί” στέκεται γερά στα πόδια της, κυκλοφορεί δηλαδή με οικονομικό κέρδος, από ένα πετυχημένο δημοσιογραφικό επιτελείο, κάτω από τις οδηγίες του έμπειρου συναδέλφου Κώστα Γιαννόπουλου. Η απώλεια του Νίκου δεν έχει επηρεάσει την κυκλοφορία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου