Μια αποκλειστική ενημέρωση της επικαιρότητας

akpappas@gmail.com

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Πολυοργασμική προεκλογική καμπάνια

και πορνό για την ψήφο των Καταλανών

*Ποδοσφαιρικός οργασμός της Μπάρτσα με τον Παναθηναϊκό
και την Δευτέρα στο “El clasico” με την Ρεάλ στη Βαρκελώνη

Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου
http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com

Βιντεοσποτάκια με πολλαπλές σκηνές σεξουαλικής διέγερσης και αυτοϊκανοποίησης, συνοδευόμενες από ...φάσεις πορνό, φαίνεται ότι είναι για ορισμένους Καταλανούς της Ισπανίας το νέο στοιχείο της προεκλογικής πολιτικής αγωγής. Προφανής στόχος να ερεθιστεί το αδιάφορο εκλογικό σώμα για να ψηφίσει την προσεχή Κυριακή την νέα του κυβέρνηση στην αυτονομία της Καταλονίας. Η αποχή προβλέπεται να είναι πάνω από 45%, με ένα από τα πολυοργασμικά βίντεο στο διαδίκτυο να προβάλει το γενικό σύνθημα “Η ψήφος σου είναι ηδονή”.

Αλλά και το αποτέλεσμα φαίνεται να είναι δεδομένο, με την συντριβή της τωρινής σοσιαλιστικής τρικομματικής κυβέρνησης συνασπισμού και την επαναφορά των συντηρητικών κομμάτων στην εξουσία, οπότε-σου λέει-δεν χάνουμε τίποτα με την καινοτομία της ηδονής, ενός ευχάριστου συναισθήματος της ορμής του ψηφοφόρου. Την αρχή έκανε ο μέχρι πρόσφατα πολυδιαφημισμένος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα (Λαπόρτα) και σημερινός αρχηγός του κόμματος Καταλανική Αλληλεγγύη στις εκλογές της Κυριακής, ο οποίος χρησιμοποίησε μια ηθοποιό πορνό για να συγκινήσει τους πολιτικούς οπαδούς του αυτή τη φορά, έχοντας σημαία του την πλήρη ανεξαρτησία της Καταλονίας από την Ισπανία.

Την σκυτάλη πήραν πιο σοβαροί, όπως η νεολαία του κυβερνώντος σοσιαλιστικού κόμματος στην αυτονομία, για ν΄ ακολουθήσει μια πρώην βουλευτής του συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος και νυν αρχηγός της παράταξης Εναλλακτική Κυβέρνηση. Τα βίντεο και των δύο κάνουν τον γύρο του κόσμου στο διαδίκτυο. Η πολιτική νεολαία χρησιμοποιεί μια κοπελιά που επιδίδεται σε σκηνές οργασμού απείρου κάλλους πριν την βάλει (την ψήφο) μέσα στην ψηφοδόχο, με τα κατάπληκτα μέλη της εφορευτικής επιτροπής να την κοιτάζουν σαν αποβλακωμένοι. ΄Ασε που τον κρατά (τον φάκελλο), τον χαϊδεύει με εκφράσεις ηδονής και βαθιές εισπνοές, τον μπαινοβγάζει (τον φάκελλο) πριν τελικά τον ρίξει στην κάλπη, με τα μάτια να αποτυπώνουν αποκορύφωμα ερωτικού πάθους.

Για οπτικοακουστικούς τύπους (όπως η αφεντιά μου, τώρα!), το βίντεο της πρώην βουλευτού αξίζει να το δείτε όπως έχει στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση. Είναι καθαρά ηχητικού περιεχομένου, με την κυρία να εξηγεί στο φινάλε “αν ήθελα να προκαλέσω σκάνδαλο για να κερδίσω δημοσιότητα θα έβγαζα την πετσέτα”. Όσο για τους ποδοσφαιρόφιλους, υπάρχει αύριο Τετάρτη και ο οργασμός της Μπάρτσα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, εκτός και αν τον συγκρατήσουν οι Μέσι, Κσάβι, Ινιέστα και η υπόλοιπη παρέα για το El clasico με την Ρεάλ Μαδρίτης την προσεχή Δευτέρα στη Βαρκελώνη, λόγω της πολυοργασμικής εκλογής την προηγούμενη μέρα. Μέχρι τότε απολαύστε ένα δίλεπτο στο Play...
http://www.abc.es/20101118/espana/orgasno-201011180826.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου