Μια αποκλειστική ενημέρωση της επικαιρότητας

akpappas@gmail.com

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010


“Γρήγορες διαρροές” και κατακτήσεις

χωρίς προφυλακτικά για προφυλάξεις

*Σήμερα σε δικαστήριο του Λονδίνου ο μετρ της πληροφορικής

Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου,
http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com

Ο φερόμενος ως ιδρυτής των γρήγορων διαρροών (Wikileaks), για πολλούς ο “άνθρωπος της χρονιάς”, για άλλους το “μαστίγιο της αμερικάνικης διπλωματίας”, θα παρουσιαστεί σήμερα Τρίτη σε δικαστήριο του Λονδίνου για το αν θα πρέπει να λογοδοτήσει στη Σουηδία. Αν η κράτηση του Τζούλιαν Ασάντζ θα είναι η αρχή ή το τέλος - το ίδιο ερώτημα έκανε ο Όσκαρ Ουάιλντ το 1895 κρατούμενος στο ίδιο ακριβώς κελί με την κατηγορία της ομοφυλοφιλίας - θα απαντηθεί με την πάροδο του χρόνου. Το βέβαιο είναι ότι η διαλεύκανση των ερωτικών δραστηριοτήτων του μετρ της πληροφορικής θα πάρει μερικούς μήνες, με βασικό εμπόδιο το νομικό καθεστώς της έκδοσής του στην ωραία Στοκχόλμη.

Είναι η πόλη, όπου διάλεξε να πάρει μέρος σ΄ ένα σεμινάριο με αντικείμενο αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, την πληροφορική, το δεύτερο δεκαήμερο του περασμένου Αυγούστου. Εκεί, έπεσε στις αγκάλες δύο θαυμαστριών του (και οι δύο στις παραπάνω φωτογραφίες), της ΄Αννα Αρδίν και Σοφία Γουίλεν. Αμφότερες ισχυρίζονται ότι όλα άρχισαν με συναίνεση για σεξ, αλλά στη συνέχεια κατέληξαν σε “παράνομο εξαναγκασμό, σεξουαλικές παρενοχλήσεις και βιασμό”. ΄Ετσι, το σεμινάριο με θέμα “Ο ρόλος των ΜΜΕ στις διενέξεις” έμελλε να γίνει αφορμή μιας άλλης περίεργης δικαστικής διένεξης, σε μια εποχή που φούντωνε η φωτιά για τις αποκαλύψεις χιλιάδων μυστικών αμερικανικών εγγράφων.

Ξέρω, θέλετε λεπτομέρειες των ερωτικών περιπτύξεων! Εν συντομία, όλα άρχισαν με την Άννα, γνωστή φεμινίστρια, η οποία τον προσκάλεσε να μείνει στο σπίτι της κατά την διάρκεια του σεμιναρίου. Ο θαυμασμός ήταν αμοιβαίος, ακολούθησε ένα γεύμα και together στο κρεβάτι. Το αχαλίνωτο πάθος έσπασε το προφυλακτικό, ο Τσούλιαν ήθελε συνέχεια και ...έχουμε την κατηγορία βιασμού. Επειδή 1 κι 1 δεν κάνουν πάντα 2, η 30χρονη Σουηδέζα αποφασίζει αργότερα να οργανώσει ένα παρτάκι για τον φίλο της (στο σπίτι της, φυσικά), προφανέστατα ξεχνώντας τον βιασμό. Στο μεταξύ, έχουμε και δεύτερη κατάκτηση θαυμάστριας για τον Αυστραλό, η οποία από την πρώτη σειρά του ακροατηρίου (στο σεμινάριο) τού “τα ρίχνει” για τα καλά, όπως λέμε απλά και κατανοητά.

Είναι η διοπτροφόρος Σοφία, αυτός δεν αργεί να μπει αμέσως στο νόημα, πάνε μαζί κινηματογράφο, τσιμπάνε κάτι και juntos κι αυτοί στο κρεβάτι του έρωτα. Αχόρταγος ο δικός σας, θέλει και δεύτερη φορά, αλλά το προφυλακτικό είναι μόνο ένα, η 20χρονη αρνείται πεισματικά φοβούμενη ανεπιθύμητες συνέπειες, και τελικά έχουμε άλλου είδους ...νομικές συνέπειες. Λέγεται ότι, ο Τζούλιαν αντί να πάει στο πάρτι της ΄Αννα πήγε με τη Σοφία που γνώριζε την Άννα και της τηλεφώνησε, με αποτέλεσμα ο πολυγαμικός Τζούλιαν να πεταχτεί έξω από το σπίτι της πρώτης του κατάκτησης. Τα υπόλοιπα επί του ακροατηρίου...

1 σχόλιο:

  1. Ποσο δυσκολο ειναι να σχηματιστει "δικανικη πεποιθηση".
    ...Ο εγκεφαλος του ελαβε εξωθεν εντολη για STOP ,οποτε τη μεταβιβασε στο λαιμαργο θηριο μεσα του και εκεινο δεν την εκτελεσε εκουσιως η' ακουσιως, λογω κεκτημενης ταχυτητας η' αδυναμιας κλπ.Εκτος εαν ο εγκεφαλος του δεν προλαβε να δωσει εντολη,επειδη τον προκαμε ο "ανεγκεφαλος"του με ξαφνικη εφοδο" εφ οπλου λογχη",δηλαδη με πραξικοπημα...Αχ..! Ανδρεα...στου Γραμματικου τη Λακκα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή